Home > Kraft producten > Kraft kokers

Kraft kokers 

Wij kunnen 3 typen kokers produceren,                                                                                                               

  1. Telescopische Kokers - Met een sluiting dat over een basis heen glijdt, zijn de telescopische kokers een hele populaire keuze.         
  2. Geheel sluiten onderzijde en dop - Volledig recyclebaar – vervaardigd van 100% recycleerbaar karton en papier.                                                                                                                                                
  3. Eéndelige Kartonnen Kokers met Metalen of Kunststof Sluiting. 

Verpakken in een koker gemaakt van karton, steeds meer bedrijven worden bewust van de ecologische voetafdruk en willen hun producten milieuvriendelijker gaan verpakken, kraftverpakkingen.nl heeft een volledig recyclebare koker ontwikkeld. 

Deze koker en dekel is vervaardigd van 100% recycleerbaar karton en papier. Onze kartonnen vul- en sluit ringen zijn ideaal voor handvul-, prototyping- en start-up bedrijven. Deze unieke sluitingen worden geleverd met een ringsluiting op de kokers. Eenmaal gevuld, wordt de basis ingeklemd op het voorgevormde uiteinde om de koker af te dichten. 

Let op de minimale bestel-eenheid voor dit produkt is 1.000 stuks, minimale diameter is 100 mm en minimale hoogte is 300 mm. 

  1. Welke informatie heb ik nodig om een ​​offerte te krijgen? 
    De minimale informatie die we nodig hebben om een ​​offerte op te stellen, is de hoeveelheid, de kokerhoogte, de kokerdiameter, de specificatie van uw drukwerk als de koker moet worden gedrukt. Als u niet zeker bent van een van deze details, neemt u contact op met ons verkoopteam dat u graag verder helpt.
  2. Hoe weet ik welke maten er beschikbaar zijn voor mijn product? 
    Voor een vast object zoals een kaars, meet u de hoogte en het breedste punt, dan kunnen we de maat van de koker aanbevelen op basis van deze afmetingen. Als u een voorbeeld van uw product kunt verzenden, kunnen we dit gebruiken om het formaat voor u uit te werken. Voor poeders of andere losse producten kunnen wij een koker ook alleen op basis van het productgewicht opmeten vanwege de verschillende dichtheid van verschillende producten. 

Prijs voorbeeld: Telescoop kokers hoogte van 120 mm x diameter van 50 mm kosten per stuks vanaf € 1, 90 ex BTW (minimale afname 1.000 ex)

Prijs voorbeeld: Geheel sluiten onderzijde en dop, hoogte 250 mm x diameter van 90 mm kosten per stuks vanaf € 2,60 ex BTW (minimake afname 1.000 ex) 

Prijs voorbeeld: Eéndelige Kartonnen Kokers met Metalen of Kunststof Sluiting 85 mm hoog x 70 mm diameter kosten per stuks € 2,15 ex BTW (minimale afname 1.000 ex) 

 

Offerte voor een duurzame kraftkarton verpakking aanvragen?
Neem direct contact op
© 2021 KRAFTverpakkingen.nl