Home > Kraft producten > Kraft kokers

Kraft kokers 

Verpakken in een koker gemaakt van karton, steeds meer bedrijven worden bewust van de ecologische voetafdruk en willen hun producten milieuvriendelijker gaan verpakken, kraftverpakkingen.nl heeft een volledig recyclebare koker ontwikkeld. 

Deze koker en dekel is vervaardigd van 100% recycleerbaar karton en papier. Onze kartonnen vul- en sluit ringen zijn ideaal voor handvul-, prototyping- en start-up bedrijven. Deze unieke sluitingen worden geleverd met een ringsluiting op de kokers. Eenmaal gevuld, wordt de basis ingeklemd op het voorgevormde uiteinde om de koker af te dichten. 

Doordat wij de kokers op maat maken, kunnen we een offerte maken als u 

  1. Welke informatie heb ik nodig om een ​​offerte te krijgen? 
    De minimale informatie die we nodig hebben om een ​​offerte op te stellen, is de hoeveelheid, de kokerhoogte, de kokerdiameter, de specificatie van uw drukwerk als de koker moet worden gedrukt. Als u niet zeker bent van een van deze details, neemt u contact op met ons verkoopteam dat u graag verder helpt.
  2. Hoe weet ik welke maten er beschikbaar zijn voor mijn product? 
    Voor een vast object zoals een kaars, meet u de hoogte en het breedste punt, dan kunnen we de maat van de koker aanbevelen op basis van deze afmetingen. Als u een voorbeeld van uw product kunt verzenden, kunnen we dit gebruiken om het formaat voor u uit te werken. Voor poeders of andere losse producten kunnen wij een koker ook alleen op basis van het productgewicht opmeten vanwege de verschillende dichtheid van verschillende producten.

 

 

Offerte voor een duurzame kraftkarton verpakking aanvragen?
Neem direct contact op
© 2019 KRAFTverpakkingen.nl